​      

Inspiration til julegaver​ og julegaveønsker

Hvad er den bedste julegave til hende der har alt? Hvordan køber man en julegave til manden der ikke ved hvad han ønsker sig?

I dag er nettet fuldt af gode tilbud, og jo flere tilbud og større udbud, jo sværere bliver det.

Mijo Lodge har også mange tilbud på al verdens massager og wellnessbehandlinger og det kan være svært at navigere rundt i når julestressen tager overhånd. På vores side Juletilbud 2020 finder du alle vores aktuelle tilbud.

Denne inspirationsside skal fungere som en vejviser og hjælpe dig at linke videre til de rigtige sider så du ikke bliver for rundtosset.

Hvis du alligevel har brug for hjælp står vi klar ved tasterne. Send din forespørgsel til kontaktmijo@gmail.com  så hjælper vi dig med at finde din helt særlige gave. God læselyst - vi håber at du finder lidt inspiration til dine gaver!

Jeg tror jeg vil købe gavekort til massage, men ved ikke hvilken jeg skal vælge

Hvis du tænker at du er på jagt efter en massage, men ikke aner hvilken massage du skal vælge har vi lavet en kort massageguide der med ganske få linjer beskriver hvad massagerne gør og hvordan de gavner. Derfra kan du linke dig videre hvis du vil læse mere detaljeret om den massage du synes er interessant. Du skal ikke være bange for at vælge "forkert" massage. Vores massager koster det samme og modtageren af gavekortet kan frit vælge hvilken massage, eller anden behandling han/hun vil have for værdien af sit gavekort. Er du stadig i tvivl, kan du altid købe et gavekort til en værdi så står det ligeledes frit for modtageren at vælge behandling.

Alle massager kan fåes som parmassage og du kan købe et online gavekort direkte fra siden du er på. Gå til Massageguide

Jeg er på jagt efter et gavekort til massage og efterfølgende spa. Har I nogle færdige pakker?

Vi har to juletilbud i år hvor vi har sammensat to pakker med massage og efterfølgende spabad. Den ene hedder Good Vibrations der indeholder 2x 45 min massage og 45 min efterfølgende spa med kropspeeling og forplejning til 845,- per person. Den anden, lidt større wellnesspakke med spabad hedder Just can´t get enough, og indeholder både fodbehandling med massage, helkropsmassage, varme lavasten og privat jacuzzi med forplejning. Behandlingen varer ca 1 tim og 45 min​ og koster 1375,- per person. Begge behandlinger kan du finde under vores side: Juletilbud 2020

Når disse to er nævnt skal der lige tillægges, at alle vores massager og wellnesspakker kan kombineres med efterfølgende spabad. Du skræddersyr dermed selv din spa- og wellnesspakke.

Jeg har set at I har Månedens Tilbud for 595,- for 75 min - kan man købe gavekort til den?

Ja, du kan købe ​et gavekort til "Månedens tilbud".  Månedens tilbud koster altid 595,- for 75 min behandling. Hvad Månedens tilbud indeholder varierer fra måned til måned. Med mindre du køber et gavekort og går til massage samme måned så ved du ikke hvad pakken indeholder, fordi vi hver måned laver et nyt. Men gavekortet gælder i et år, så du kan bare vente med at bruge dit gavekort til du finder det rigtige månedstilbud for dig. Hvis du vil læse mere om Månedens tilbud kan det gøres her. Ellers anbefaler vi at du kigger på vores Facebook side, og scroller ned på vores opslagstavle, så ser du mange eksempler på disse skønne og populære tilbud.

Jeg leder efter en julegave til min gravide kæreste. Hvad kan I anbefale?​

Stort set alle vores behandlinger kan tilpasses den gravide, både selve behandlingen, og produkterne vi bruger. så behandlingen  bliver så  naturlig som muligt. Efter erfarenhed kan vi se at størstedelen av vores gravide gæster ønsker massage foran wellness, måske fordi det simpelthen er så tiltrængt at få æltet kroppen godt igennem. Vi anbefaler derfor gravidmassage og fodmassage som et godt bud på et gavekort 

Ønsker du at give en lidt større pakke, hvor der er plads til både massage og indslag af wellness, såsom fodbehandling og eventuelt ansigtsbehandling kan disse behandlinger absolut anbefales - Mother to be 90 min / 795,-  eller Mor og Mini 135 min. 1295,-.

Hvis man døjer med stress og har brug for ro og afspænding. Har I nogle behandlinger der er særligt gode?

At arbejde med stressramte mennesker er lidt af vores hjertebarn i klinikken og det er derfor noget vi fokuserer meget på, og det vil også være en del nye behandlinger vi arbejdet på, som kommer i 2021.

Stress er en individuel sag, og påvirker os meget forskelligt og det er derfor ikke én behandling der kan anbefales da behandlingerne altid bliver tilpasset. Men vi linker videre til nogle sider der kan være interessante at kigge nærmere på. Alle sider kan man købe gavekort direkte fra.

Stress Release massage 75 min /695,- , Afspændingsmassage fra 395,-, eller Lomi Lomi massage fra 595,-

Nogle af vores behandlere har lavet deres individuelle stress behandlinger udefra deres spidskompetencer, dem kan du læse mere om og købe et gavekort til her : Behandlinger mod stress

Har I behandlinger og wellness pakker til mænd?

Vi har et bredt udvalg af massager der passer både mænd og kvinder​. Vi har både mandlige og kvindelige massører. Alle vores massører er fysiurgiske massører med gode uddannelser og som udfører både afslappende massager, og de meget dybdegående massager hvor der skal tages godt fat.

Alle wellness pakker kan selvfølgelig udføres på begge køn, men vi har sammensat nogle wellness pakker for mænd som vi anbefaler her: Wellness for mænd

Jeg vil gerne kombinere mit gavekort til massage med lidt mere luksus, eventuelt med fodbad eller en ansigtsbehandling - hvad kan I tilbyde?

Vi har færdige wellnesspakker der indeholder et miks af alle elementer - massage, fodbad, fodmassage, kropspeeling og ansigtsbehandlinger.

Prisvenlige, mindre wellnesspakker som koster 695,- for 75 min. - dem finder du her: Wellness 75 min.

Og så har vi de lidt større wellness pakker fra 90 min. -180 min.​ som har en pris mellem 795,- til 1795,-, dem finder du her: Wellness fra 90 min.

Der er muligt at tilkøbe 15 min. tillægsbehandling til disse pakker hvis du synes du mangler noget. Du kan vælge at tilkøbe 15 min. hovedbundsmassage, ansigtsmassage, håndmassage eller fodmassage. 

Vi laver også helkropspeelinger, hvis du har brug for at få skrubbet huden godt igennem, eller nogle fantastiske kropsindpakninger som nærer og fugter din hud. Disse behandlinger er virkelig gode til at enten stå selv, eller kombineres med din massage eller ansigtsbehandling. Begge behandlinger finder du på samme side.

Hvis du ønsker at skræddersy din gave, udover de færdige pakker vi har, så anbefaler vi at kontakter os først og afhente dit gavekort efter aftale i klinikken. 

Gavekort til en ansigtsbehandling der er virkelig effektiv, men uden skrappe unaturlige produkter...

​Vi bruger Kalahari som vores eneste hudpleje serie. Fairtrade produkter uden unødvendig kemi, men med 95% naturlige ingredienser. Produkterne er naturligvis ikke testet på dyr og kan sagtens bruges af alle med sensitiv sart hud og til gravide der ønsker produkter uden fyldstoffer.

Naturlige produkter betyder ikke at de er mindre effektive, det betyder bare at man bruger naturens ressourcer på en respektfuld måde.

Hos os finder du alt fra den 30 min. ansigtsmassage eller den lille quick fix fra 395,- til den 90 min lange klassiske ansigtsbehandling til 825,- med masser af massage og velvære.

Her finder du også Mijo Signatur ansigtsbehandlinger, som tager dig med på en mere anderledes, eksotisk og autentisk oplevelse, hvor vi tilfører din ansigtsbehandling varme kompresser, varme lavasten, kolde marmorsten, mineralske  saltstenskugler, eller hvorfor ikke en fodmassage mens du ligger med din ansigtsmaske?

Døjer du med uren hud eller genstridig acne i ansigt eller på ryg, har vi dygtige kosmetologer der kan hjælpe dig med dette.

Sidst men ikke mindst finder du også vores meget effektive anti age behandlinger der giver et naturligt ansigtsløft der virkelig booster din hud og og minimerer rynker og linjer. Her kan vi anbefale Japansk Lifting eller vores Vitamin C behandling.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​