​      

Wellness​

Glæde og lykkefornemmelse

Wellness er mange ting og også en meget individuel definition fra person til person.

Wellness kan være ansigtspleje, kropspleje, sund mad, træning, at læse en bog, gå en tur i naturen eller tage en fridag og gøre det du nu bedst kan lide. Summen af wellness er at det handler om at gøre noget godt for sig selv. Vi har brug for at standse tiden, hive stikket og trække vejret helt ned i maven en gang imellem for at opnå balance, harmoni og sundhed i krop og sind. Velvære gør os glade og lykkelige.


Hvis du synes wellness kunne være et par timer på massagebænken så und dig selv en total wellness oplevelse hos Klinik MiJo. Her bliver du plejet fra top til tå med fodbehandling, ansigtsbehandling, vitaminkurer, kropsindpakninger og kropspeelinger – stadig i kombination med vores gode massage! Med vores wellness behandlinger kan du fylde på med ny energi, forme din krop, få smuk hud, bløde fødder og nyde aromaen af rigtigt luksus, til en pris hvor de fleste kan være med.

Du kan vælge at nyde din egen kvalitetstid og bestille en behandling eller wellnesspakke kun til dig selv eller du kan overraske nogen du holder af med en par behandling hvor I ligger ved siden af hinanden, i det samme værelse, og med hver sin behandlere.

Wellness for 2

Par wellness er ligesom vores parmassager et meget populært indslag i klinikken.

Mange par besøger os igen og igen da de føler det giver dem kvalitets tid sammen hvor de får lov at lukke hverdagens forpligtelser ude og i stedet få et lille pusterum hvor de kan være afslappede sammen mens de får plejet ømme fødder & muskler.

Vil du læse om vores wellnesspakker?

Klik dig videre i wellness menuen så finder du dem allesammen under wellness  fra 75 min eller ​wellness fra 90min hvis du ønsker at herligheden skal tage lidt længere tid...

Hvis du ikke finder lige den wellnesspakke du kunne tænke dig så skriv til os på kontaktmijo@gmail.com så hjælper vi dig med at kréere  den pakke du går og drømmer om!

Husk at parbehandlinger ikke kan bookes online.
Send os gerne en mail eller ring til os på tlf. 22 51 20 12.

Gavekort

Du kan læse om vores behandlinger i menuen, booke en behandling online eller købe et gavekort, som bliver sendt lige hjem til din postkasse.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​