​      

Atmosfære og effektive behandlinger

Atmosfære​

Hos MiJo starter behandlingen i døren hvor du bliver mødt af en uhøjtidelig og afslappet stemning bland personalet. Klinikken er unikt indrettet i originale og hyggelige lokaler med rå murstensvægge, olieret træværk og fritliggende bjælker, skandinavisk hygge i skøn forening med asiatiske skydedøre, buddhistiske figurer og lune farver og levende lys. Billeder fra begge vores klinikker er at finde under menupunktet ”Galleri”.

​Koncept

Vores filosofi at kombinere vores kliniske uddannelser og behandlinger med et unikt wellness koncept kommer af en holistisk tankegang at hele kroppen - psyke og fysik hænger sammen, og at vi ikke kan udelukke det ene fra det andet hvis vi vil opnå en velfungerende balance. Wellness er ikke noget du smører kroppen ind med - wellness kommer indefra.

​Udover den filosofi - blev vores koncept også født fordi vi syntes at markedet manglede et sted hvor man kunne gå til en klinik, få en klinisk behandling – men i en smuk afslappet wellness miljø. Tror vi alle kender situationen, hvor valget står mellem at få den gode dybdegående massage i den lidt sterile miljø eller "nussebehandlingen" i de smukke omgivelser. Det ville vi lave om på. Derfor kan du hos MiJo få de wellnessbehandlinger du kender fra større spa steder - til en billigere pris, og hvor du selv kan vælge hvor dybdegående din massage skal være. ​

Kvalitetssikring

For at garantere kvaliteten af klinikkens behandlere udfører alle vores behandlere deres kompetencer på MiJos indehavere Miriam Johansson som derefter videreuddanner sine terapeuter i dybdegående massage & triggerpunkts teknikker som er en af de ting der kendertegner MiJos massager. Det sikrer ikke kun dig som klient en dybdegående behandling, det gør at nivauet på behandlerne er lige højt og at du roligt kan booke din tid hos enhver af vores behandlere, hvis faste massør ikke har tid når du har.

​Udover teknikker bliver alle terapeuter oplært i samtlige spa og wellness behandlinger, da det er yderst vigtigt for os at vi kan stå inde for den behandling vi giver jer, og at I føler jer trygge og godt tilpas i vores hænder.

Du kan også læse mere specifikt om vores dygtige behandlere her.

Vi har gjort det nemt, at give gode gaver

Det er nemt og sikkert at bestille et online gavekort gennem vores system. Klik blot på knappen, så sørger vi for at du modtager gavekortet med poste, på mail eller SMS.

Gavekortet er gyldigt i 36 mdr. fra den dag det er købt.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​