​      

​Massage hos MiJo

Massage guide - hvilken massage skal jeg vælge?

Her en kort guide over vores massager og hvordan de kan gavne dig.

  • Fysiurgisk massage: -dyb massage mod muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, hovedpine & kæbespændinger.

  • Klassisk afspændings massage: -medium til dyb massage også med fokus på muskelsmerter men også gavnlig hvis du lider af psykiske symptomer som f.eks stress, depressioner, irritabilitet, rastløshed, søvnløshed osv.

  • Aroma massage: blid wellnessmassage for afspænding, velvære, forkælelse og genoprettelse af balance og ro.

  • Sportsmassage: fysiurgisk massage målrettet sportsskader eller genoptræning. Indeholder tit stretching af musklerne.

  • Gravid massage: blid/medium/dyb massage mod smerter i ryg/lænd/bækken/hofter, iskias, uro i ben & muskelkramper eller andre graviditetsgener.

  • Hot stone eller Stenmassage: blid/medium/dyb massage med varme sten, effektiv mod stress & ømme muskler.

  • Lomi Lomi massage: blid massage som dæmper stress og angst. Afslappende massage når du trænger til energi & overskud.

En behandling skal altid kunne betale sig

Det er ingen tvivl om at MiJo´s hjertebarn er den dybdegående fysiurgiske massage som mange af vores klienter haft stor glæde og gavn af.

Vi finder stor tilfredsstillelse ​i at afhjælpe vores klienter med massage mod arbejdsrelaterede smerter, at aflaste graviditets gener, lindre kroniske smerter, hovedpiner eller sportsskader. At gøre en forskel i et andet menneskes dagligdag er for os den største glæde og motivation.

Vi har mange forskellige massager som vi specifikt skrevet om i vores menu. Men det kan stadig være svært at vide, hvad ens krop har behov for, hvis man ikke har den store erfarenhed med massage. Men bare rolig, hvis du blot fortæller os hvad dine forventninger er af behandlingen, hvorfor du søgt vores hjælp og hvad du ønsker at få ud af din behandling, så hjælper vi dig til at finde frem til netop den massage & det tryk du har behov for.

I klinikken arbejder kun veluddannede professionelle massage terapeuter & fysioterapeuter med stor faglig og menneskelig erfarenhed. Du kan læse mere om alle vores behandlere og deres uddannelser her.

Gavekort

​Du kan læse om vores behandlinger i menuen, booke en behandling online eller købe et gavekort, som bliver sendt lige hjem til din postkasse.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

​Strandboulevarden 158,

2100 København Ø

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Find os

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​