​      

​Massage hos MiJo

- Hvilken massage er den bedste massage for Dig?​

Massage guide

Det findes mange forskellige massager og det kan være svært at navigere i hvilken massage man skal vælge. Her er en kort guide og beskrivelse af vores massager. 

Finder du en der lyder interessant så klikker du på massagens navn og du kommer ind på en større info side om netop denne massage.

 • Fysiurgisk massage

  ​dyb massage mod muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter, nakkesmerter. Fysiurgisk massage virker også eminent mod hovedpine & kæbespændinger. Kan indeholde blide men effektive stræk.

 • Klassisk afspændings massage

  ​-medium til dyb massage også  her med fokus på muskelsmerter men også gavnlig hvis du lider af andre symptomer som f .eks stress, depressioner, irritabilitet, rastløshed, søvnløshed osv. Kan indeholde blide stræk

 • Aroma massage

  ​blid wellness massage for afspænding, velvære, forkælelse og genoprettelse af balance og ro. Her har du mulighed at vælge din egen duft til din massage olie.

 • Sportsmassage

  ​fysiurgisk massage målrettet sportsskader eller genoptræning. Indeholder tit effektive MET stræk og/eller almindelige stræk af musklerne. Sportsmassage egner sig både til dem som træner på højt eller lavt niveau.

 • Gravid massage

  ​Gravidmassage kan både være mild  eller dybdegående. Eller både og i en behandling. Den tilpasses den gravide kvindes behov og grænser. Gravid massage er effektiv mod smerter i ryg/lænd/bækken/hofter, iskias, uro i ben & muskelkramper eller andre graviditetsgener. Og det faktum at ligge på graviditets briks giver god aflastning til gravid kroppen og skal ikke undervurderes.

 • Hot stone eller Stenmassage

  ​blid/medium/dyb massage med varme sten, utrolig dejlig at modtage. Da varmen fra stenene medfører en dyb afspænding er stenmassage exceptionel  mod stress & ømme muskler.

 • lomi lomi massage er en blid og smuk massage som værner om dit hjerte og sjæl. Den er mild og omfavnende og virker virkelig dæmpende mod alle former for stress og angst. En afslappende massage når du trænger til energi, overskud og omsorg.

​Fysiurgisk massage - Mijo´s hjertebarn, og der hvor det hele startede...

Det er ingen tvivl om at MiJo´s hjertebarn er den dybdegående fysiurgiske massage som mange af vores klienter har stor glæde og gavn af.

Vi finder stor tilfredsstillelse ​i at afhjælpe vores klienter med massage mod arbejdsrelaterede smerter. Vi elsker at kunne aflaste de graviditets gener vores gravide gæster kæmper med og vi sætter en ære i at lindre kroniske smerter, hovedpiner eller sportsskader. At gøre en forskel i et andet menneskes dagligdag er for os den største glæde og motivation.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken massage som er noget for dig, eller om du måske vil kombinere et par massager, så fortvivl ikke. Ring eller skriv til os med dine spørgsmål. Hvis bare vi kender dine behov og dine forventninger til din massage, så er det nemt for os at finde frem til netop den massage & det tryk du har behov for.

Kun behandlere med flere års erfaring

I klinikken arbejder kun veluddannede professionelle massage terapeuter & fysioterapeuter med stor faglig og menneskelig erfarenhed. Du kan læse mere om alle vores behandlere og deres uddannelser her.

Gavekort

​Du kan læse om vores behandlinger i menuen, booke en behandling online eller købe et gavekort, som bliver sendt lige hjem til din postkasse.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​